jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Mycket spring...

Publicerad 2014-02-18 13:35:12 i Allmänt,

Det blir lite spring när man har en valp i huset!
Jag har suddiga minnesbilder från i natt där jag står och vinglar i mina svarta ( smutsbruna) gummistövlar, trosor och min megastora, svarta ( smutsbruna) fuljacka! Diffusa, minnesbilder där jag väntar på att en liten - allt för pigg och yster - Flisa ska göra "ifrån sig" - finare ord för pissa och skita - ngt jag vid sjusnåret fick se att hon hade lyckats bra med inne... på mattan... Både nr ett och två! Den där mattan är numera en sanitär olägenhet! Som sagt, med vissa svårigheter slog jag upp mina blå högst ofrivilligt vid sjusnåret igen detta pga att jag kände av ett smärre illamående pga en mystisk odör... Flisa var vaken och glad,  - läs överentusiastisk - fasen hon hade vaknat utan att jag märkt det i min koma.
Upp och ut - japp, i samma vackra utstyrsel - sneglandes mot tåghållplatsen samtidigt som jag lite oroligt drar i jackan som inte alls döljer vare sig trosor eller skinkorna innan för den allt för slappa trosresåren. 
Väl inne igen hittar jag ganska omgående var den lite speciella doft kom från och som jag tidigare skrev... från mattan! Två ( !!! ) prydliga högar och en pöl... Jippie! Mina näsborrar var mer vidöppna än mina grusade ögon så även om jag var halvblind av trötthet så var det inte svårt att lokalisera det hela för att så gott jag kunde städa upp konstverket! 
 
När man har valp så blir det som sagt en hel del spring och det "värsta" är att övriga flocken gärna hänger på! " Whohoooo! Vi ska ut!!!! " Femmiljoner tassar springer mot dörren ut i regnet!! "Tjohooo! ( med såååå mkt ironi) torka lika många tassar, ben och magar..."
 
Fast inatt blev jag positivt överraskad! Marken var hård och frostbiten! Jag blev så glad att jag nästan kunde öppna mina ögon! Klockan sju var det fortfarande kallt och rent ute så några timmar senare var jag vid gott mod när jag åter igen släppte ut dem... NEEEEEJ!!!! Detta förbannade regn tänkte minsann inte ge upp!!! Jag ville bara gråta! 
 
Valpis avgudar min Alice och vill hänga med ( i/på) henne hela tiden... Det kan gå rätt hett till så för allas trevnad släppte jag ut dem i trädgården.... ibland förundras jag över min egen dumhet! Jag äger inte längre en vit Schäfer utan en smutsgrå efter att jag gått igenom henne med handduken! 
 
Just nu vågar jag knappt röra mig... Valpsen sover!!! 
NEJ!!! Monstret har vaknat!!!
Ut!!!!!
 
Ha en underbar dag! 
 
Kärlek!
 
Namaste
 
Marina
 

Kommentarer

Postat av: Gunnel Alsterbrink

Publicerad 2014-02-18 14:45:47

Precis just därför har jag inga mattor på golven. Istället går jag i varma tossor (med gummisula!)eller i foppa inomhus. I hallen står ute-fopporna. Och en täckoverall hänger redo att bara hoppa i när det är bråttom ut.
Visst kan man tänka både ett och fler fula ord när man måste plocka/torka upp - men det är det värt för att få ha dessa underbara varelser i sitt liv <3 <3

Svar: Äsch, det är inte hela världen med lite bajs! ;) Det finns ju papper och såpa!
Marina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela