jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Du är viktig!

Publicerad 2014-07-20 00:30:00 i Allmänt,

Varför är det så svårt att inse hur viktiga vi är?

Hur kommer det sig att man hos andra ser vad man inte lyckas se hos sig själv?
Det unika, det vackra och det alldeles särskilda som utmärker var och en som person...
Jag ser det hela tiden hos andra och jag tycker att De likt en färgpalett är så galet vackra precis just så som De är!

Vad bryr jag mig om Deras lovehandles, rynkor eller celluliter?
Inte ett smack!
Jag ser dem inte ens då alla dessa rynkor, extra hull, lyten eller vad det må vara är en del av den vackra tavlan, en del av det unika jag ser framför mig, en helhet som vore ganska ofullkomlig utan vissa "skavanker".
"Även solen har sina fläckar." Och vem är det som bestämmer vad som är vackert? Jo, vi själva!
Med mina sinnen äter jag människor, inte bara med min syn utan med alla mina sinnen och framför allt med mitt hjärta! Det är med mitt hjärta jag ser människor och faller i förälskelse hos Dem och det finns få saker jag vill högre än att människor ska inse sina värden och inse hur fina De faktiskt är!

Inget är så attraktivt som en omtänksam, kärleksfull människa, någon som vill alla väl och som sträcker ut en hand där hon eller han har möjlighet.
Själviska människor som bara söker egen vinning i vad De gör är inte över huvudtaget vackra och De brukar tillslut stå ganska ensamma. .. även om De har alla De attribut som vi har fått lära oss genom media är De rätta! 

Jag tror på karma, jag förlitar mig på karma...
Det Du ger är vad Du får och jag väljer att ge kärlek... jag blir lycklig av att se andra lyckliga!

 

Det finns personer som gör stora avtryck i våra liv och ibland kommer De inspringande likt en virvelvind och De förtrollar oss och charmar oss! De har lärt sig vilka fraser som funkar och De har genom åren lärt sig exakt hur De ska utnyttja varje person till fullo... Det finns såna personer över allt, De som bara ser sitt eget lidande och som går över lik för att få just det som De önskar! Tillslut ser vi vad De är gjorda av och vi väljer att lämna Dem i dåtid...
Men det finns också andra människor som på ett stort och positivt vis gör avtryck och som på många sätt formar oss och det är De personerna som vi ska lägga vår energi på!
Vi ska älska alla De unika, underbara individer som uppskattar vår tid, engagemang och kärlek och De är så många fler, det är De verkligen!

Min kusin Liza skrev ett inlägg på ett av mina föregående inlägg som gjorde mig så oerhört tacksam, berörd och lite förvånad...
Jag har aldrig riktigt insett vilken betydelse jag har haft i hennes liv, ett avtramp som påverkat resten av hennes liv... jag känner mig uppfylld av kärlek när jag läser hennes ord.

För att kunna ta emot kärlek likt det måste vi öppna upp och även vara beredda på att bli sårade och svikna... det hör liksom till, kärlek kan göra väldigt ont men... man kanske måste ta smärtan för att få uppleva ruset som kärlek kan ge för att i det trasiga någonstans bli hel?

Var rädda om varandra, riktigt innerligt rädda om varandra!
Låt aldrig någon känna sig ensam i tvåsamheten för den ensamheten är så mycket svartare och tyngre än någon annan.

Ta hand om varandra och vårda kärleken, vilken kärlek det än må vara!
Berätta för varandra hur viktiga Ni är för varandra!

ÄLSKA! <3

Namaste

Marina

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela