jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Götet

Publicerad 2013-09-07 16:38:26 i Allmänt,

Igår bar det iväg till Göteborg!
Dotter och två vänner skulle på konsert och jag agerade sällskapsdam åt min dotters pappa som var rar och körde ned Dem.
Det kan bli drygt att vänta själv i flera timmar.
 
Vädret var helt sagolikt och Göteborg visade upp sig från sin bästa sida!
Jag och "pappamannen" åkte för att söka upp någon bra restaurang när vi släppt av ungdomarna och vi fann en restaurang som såg mysig ut utifrån och som låg upp på höjden med utikt över vattnet.

Väl där inne var restaurangen tyvärr ganska sunkig... och det första som mötte oss var ett fyllo och doften från just honom. Jag var beredd att vända men såg glädjen i ägarens ansikte när "riktiga" kunder kom in till skillnad från De inventarier som med jämna mellanrum steg in lite bullrigt genom dörren för att beställa en öl. Det gänget satt som tur var utanför men man kunde se smärtan i ögonen hos ägaren när han suckande gick till kyldisken för att hämta ytterligare en öl.

Maten var helt okej och det var ju en lugn miljö då vi satt helt ensamma i denna ganska stora lokal...
Vårrullarna var väl inte så mycket fyllning i men varmrätten var het och bra tillagat.
 
Jag försökte ge mannen en komplimang över just att jag tyckte det var så gott att den röda curryn faktiskt var lite het men han bara log och sa; "Ja... ja... ja"
 
Med ytterligare ca två timmar att "slå ihjäl" letade vi efter något kvällsöppet café eller liknande men vi fick slutligen kapitulera för en Statoil-kaffe och muffins som vi tog med oss bort till "Fängelset" som konsertlokalen heter.
Där utanför fanns det sköna utemöbler som vi slog oss ned i och satt och pratade och fikade i under en stjärnklar himmel och i en ljummen Septembernatt.

När ungdomarna väl kom ut så hade jag så ont att jag bara ville gråta men då De behövde lite mat i magen stannade vi på Burger King på vägen hem.
 
Idag är jag väldigt mör och väldigt trött då jag har inte har sovit så många timmar på grund av att sömnen konstant blir avbruten av en snarkande man.
Jag vill inte hålla på och pötta på honom nätterna igenom heller då det även avbryter hans sömn!
Jag får införskaffa mig öronproppar och jag tror att det finns något som heter snarkplåster som min Micke får lov att testa.
 
Snart kommer min vackra systerdotter som ska sova hos oss i natt!
Det blir tjejkväll då Micke är hos en vän och hjälper honom med div snickeriarbeten.
 
Var rädda om varandra och ta vara på denna helt fantastiska indiansommar som vi har fått!
 
Kramar om!
 
Marina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela