jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Ja-aaa, det är verkligen sommar!

Publicerad 2013-07-24 22:28:00 i Allmänt,

Sommaren med sin värme har smekt över oss under en härligt lång tid men tyvärr har jag inte riktigt kunnat nyttja henne som jag velat...
Utan vespa blir man lite låst gällande bad och bad är sommar!
Vi har åkt till vackraste Mollasjön ett par gånger och jag hoppas att vädret håller i sig till helgen när jag och dotter åker till Varberg.
Jag hoppas få möjligheten att strutta runt lite på stranden och i vågorna... och bara njuta av det salta vattnet över min kropp. 
Mest troligt lär jag få slå mig fram genom ett hav av fulla, rödbrända turister och ducka för livsfarliga, rågblonda och lika fulla surfare... jag tror det ligger närmare sanningen än min lite i tanken romantiserade bild av det hela.
 
 
Äntligen fick jag då hjälp med att få ordning ute på vår altan, Micke gjorde grovgörat och jag stod för pyntet, det blev riktigt bra! Vi skulle behövt en infravärme eller två då det blir lite kyligt framåt kvällen att sitta där ute men det är väl att elda lite för kråkorna då den inte är helt inglasad. Och då den inte är inglasad riskerar man att bli knottäten om man sitter där ute vid skymning! Micke har dock köpt en finurlig liten mackapär som utsöndrar en doft som mygg och knott inte är så betagna i och den funkar hyfsat men jag ska komplettera med lite citronellaljus!
 
 
Då Micke bara har en företagsbil (liten lastbil) har vi ingen möjlighet att ta med oss våra riktiga badråttor till stranden vilket är så tråkigt, Emmy har hur som helst njutit av att svalka sig i vattenspridaren!
Hon är ljuvlig gammeltanten och av att bara titta på henne gör mig lycklig i hela magen!
 
 
Ibland har man det inte roligare än vad man gör sig!
Jag och Alexandra tog lite foton idag, det var lite kul faktiskt men från början låg det också en tanke bakom.
Jag hade sett att en sida som säljer 50-talskläder sökte modeller för att visa upp deras klänningar.
Om man blev utvald att fota dessa klänningar skulle man få behålla dem som betalning och tycker ju att det finns så otroligt fina rockabilly-klänningar.
Jag tänkte wtf jag testar... inte för att jag tror att de skulle välja mig framför ngn hälften så ung men som sagt wtf :) man kan ju alltid prova tänkte jag!
Fast... nu hittar jag inte sidan! :/
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag vill gärna skylla på ngn vinkel eller liknande då jag på fotot ovan ser ut att ha förväxlat mitt lår mot min arm...
Vi hade som sagt ganska roligt och alla mina svansbarn klättrade på mig under tiden då de undrade vad sjutton vi höll på med! 
 
Var rädda om varandra och ta hand om varandra!
Finns där för varandra och visa att Ni bryr Er!
 
<3
 
I kärlek
Marina
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela