jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Gtb tur och retur!

Publicerad 2015-03-29 14:55:00 i Allmänt,

Idag är både jag och Molle väldigt möra!

Vi var och hälsade på lite vänner igår nere i Göteborg och Molle har dels aldrig åkt en så pass lång färd i bil förr så bara det var ju tröttande plus att han blev lite åksjuk.

Det är viktigt att socialisera och miljöträna sina valpar och Molle fick träffa både nya människor och flera nya hundar igår något som var både spännande och kul.

Han är en så snäll pojke och tycker väldigt mycket om både folk och fä!
Han kom där emot aldrig till ro för att sova då han var tvungen att ha koll på både mig och allt annat som skedde omkring honom!

Vi utforskade trädgården och lite av området omkring och livet var lite extra magiskt och underbart när han ensam fick följa med mig på äventyr.

När Molle tar kontakt med andra människor eller hundar brukar jag inte lägga mig i då han sköter detta exemplariskt även om alla hundar inte är överförtjusta i honom då han är en stor, klumpig och lekfull valp.

Då Molle i huvudet är "rumsren" men inte riktigt alltid kan hålla sig så är jag alltid lite rädd att jag ska missa tecken på att han ska vilja gå ut och kissa inne hos personerna som man besöker men han var så duktig så!
Inte en enda olycka!

Han var vaken från att vi gick upp på morgonen och fram till ca 20.30 när vi åkte från Gbg och då han fullkomligt däckade i bilen!

Själv fick jag träffa några av mina favoritpersoner och det gjorde gott för själen även om kroppen idag skriker!
Då jag inte har körkort och har alla mina pälsklingar är det varken lätt att ta sig tid eller råd att åka iväg så ofta som jag egentligen hade velat för att hälsa på mina underbara vänner så när man väl gör det uppfylls man alltid av lite extra kärlek!

Ni som har en man i Er närhet som Ni vill göra lite extra glad eller om Ni vill göra Er själva glada genom att ge honom en helt underbart doftande parfym/after shave kan jag rekommendera "Police".
Den luktar så fantastiskt gott att jag överraskas varje gång!
Janne en kompis i Gbg använder den och jag blir lika salig varje gång han kommer in i rummet och jag känner doften!

Jag vet att den finns på Bubbleroom då det var där jag hittade den när jag letade efter den för min före dettas räkning. Något jag hade tänkt att köpa i present till honom... 
Det går att söka på namnet så kommer det upp!
Jag rekommenderar den verkligen såååå varmt!


Själv vågar jag knappt gå in och titta på Bubbelroom då det finns så mycket fint där inne och självklart hur mycket nytt som helst nu till våren. :) Jag är dock i stort behov av BH och då jag vet att de håller bra priser får jag nog hur som helst kolla vad De har att erbjuda plus att De nu har springsale med upp till 70%.
Behöver ju även fortfarande en bikini... 
Just nu är det fraktfritt om man köper för över 400 kr, annars tycker jag att frakten många gånger kan äta upp vad man tyckte var ett bra erbjudande.

Nu står min stackars dotter i köket och slavar med lite mat till oss båda!
Det blir till att smaka på en ny bönpasta, den förra tyckte inte jag var så himla god precis, den var gjord på svarta bönor och kändes lite torr i smaken och koncistensen.
Den var okej men inte något man suktar efter.
 
Varför pasta gjord på bönor?
Jo, i den finns inget mjöl och knappt inga kolhydrater men där emot är den rik på proteiner ngt som är svårt att tillgodose sig med när man tränar så mycket som Sanna gör och samtidigt är vegetarian.

Denna var där emot jättegod, den smakar som vanlig tagliatelle och är gjord på sojabönor!
Så det kan jag absolut rekommendera till Er som tycker mycket om pasta men som förstår att det blir väldigt onyttigt i längden att äta ofta.
Priset är tyvärr inte lika övertygande dock men om man bara äter det någon gång då och då kan det vara värt det.

Var rädda om Er och ta vara på Er själva och det Ni uppskattar och håller kärt!
Livet är bräckligt, ha det i åtanke och visa Dem Ni älskar Er kärlek och berätta för Dem hur mycket just De betyder för Er!

Kramar!

Kärlek!
 
Namaste
 
//Mina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela