jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Flyttat ned...

Publicerad 2013-03-17 17:47:55 i Allmänt,

Igår flyttade jag och min Micke ned...
 
Sängen fick Micke ta ut genom balkongen och då grinden in till trädgården inte går att öppna så långt pga isbildning hakade han loss grinden för att få in sängen.
Nu slipper min finaste Emmy springa i trapporna längre och för tillfället har vi ett sovrum/vardagsrum innan vi sätter upp en mellanvägg.
Det blev helt okej och vi verkar vara flera att uppskatta det nya läget för sängen! 
Jag tycker att det är skönt för att när jag är sängliggande kan jag ändå vara med familjen och nte känna mig riktigt så ensam.
 
Tur att vi har ett så pass stort vardagsrum... synd bara att köket är dess då mindre då vi inte har kvar matplatsen inne i vardagsrummet längre.
Det känns dock tryggt att gammeltanten Emmy slipper det besvärliga med trapporna nu ska jag bara försöka göra det lite mysigt där uppe också.
Tänkte att det skulle bli lite av ett mys/spel/gästrum...
En gästsäng men även ett bord och stolar där barnen kan sitta och spela lite spel, rita, göra sina läxor eller liknande.
 
Den mjukt inredda hyddan (buren utan dörr) ska få stå kvar där uppe till hundarna då jag brukar stänga upp de minsta svansbarnen när jag går hemifrån så att jag vet att de kommer emellan Mickievalpen och Alice vilda lekar eller dyl. de är mer skyddade där helt enkelt.
 
Jag ska måla om och klä om min kökssoffa och stolarna och ställa upp där också så att de har flera platser att välja på som sovplats. Jag ska måla om dem i vitt eller ljusgrått och klä om dem med gråa väntapads :D tänkte jag!
Mjukt och skönt för både små hundkroppar och trötta små/stora människorumpor!
 
När svansbarnen skulle ut för sista kissen i trädgården igårkväll fick jag en smärre chock då Micke i all röra glömt av att han hade hakat loss grinden och jag inte ens var medveten om det... hoppsan!
Helt plötsligt var sju stycken hundar ute på vägen och jag ute i strumporna och sprang i snön!
Tack och lov har man lydiga hundar... även om det hela blev lite tumultartat.
Lilly där emot såg att en man kom och gick med sin Karelare och var tvungen att springa fram och skälla ut dem... pinsamma, fega Lilly försökte verka lite tuff och vägrade att lyssna när jag ropade men sprang snabbt in när hon såg mig komma luffsandes i kalla snötäckta strumpor.
 
Detta hjärtsnörp gjorde mig helt slut och illamående under en lång tid efteråt!
Det krävs inte mycket... för gamla tanten!
 
Önskar som vanligt att Ni ska vara  rädda om varandra och er själva där ute i kylan!
 
Kramar om och skickar kärlek, ljus och värme till Er alla!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela