jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Hjärtat i halsgropen!

Publicerad 2014-04-13 22:10:34 i Allmänt,

Sitter med hjärtat lite smått i halsgropen...
Jag ska just till att titta på The girl with the dragontattoo fast jag vet att jag kommer att må riktigt dåligt efteråt!
Den Svenska versionen Män som hatar kvinnor var både väldigt bra men också av olika skäl väldigt ångestdrabbande för mig att titta på och jag vill se om USA lever upp till förväntningarna kring filmen.
Känns lite konstigt dock... inspelad i Sverige där allt är väldigt "Svenskt" så som ex kattmaten Mjau men alla talar amerikanska... det blir lite... märkligt!

För en gångs skull och till både barnens och min stora glädje har Micke varit ledig i helgen... eller ja, han har inte arbetat vilket är oerhört ovanligt då han har fått arbeta även helger som det har varit meningen att han skulle varit ledig. Micke är utsliten och han är förkyld och har feber... vilket jag tror är sviter efter att han arbetat i snitt 14 tim/dag under en väldigt lång tid.
 
Det gäller att vårda kärleken så fort man har möjlighet och det är våldsamt svårt att slåss om uppmärksamheten mot en chef/vän emellanåt... deprimerande, svårt och väldigt trist.

Nu är det påsklov och på vägen in till Borås igår såg jag vitsippor!
Dessa fantastiska, sköra, rena, vita små sippor som sprider ut sig likt en stjärnhimmel utmed vägar och i skogsdungar! Naturen väcks sakta med säkert till liv och snart pryder musöronen våra björkar och där efter brukar naturen fullkomligt explodera av livsglädje!

Det är så skönt när Sanna har lov, det blir ett annat lunk och allt känns lättare och skönare på något vis!
Micke skulle också egentligen haft "lov" denna veckan men av något skäl blev det - som vanligt - inte så trots allt vilket är en stor besvikelse framför allt för barnen som trodde att de skulle vara här hela veckan. För hoppningsvis får han ledigt Ons-Fre hur som helst... hoppas!

Jaha, hur ser då Påskhelgen ut för Er alla?
För mig betyder inte Påsken något mer än att man får chans att umgås lite extra med familjen!
Barnen och Deras mamma tillika min vän Jenny kommer hit och grillar och äter gott med oss, det ska bli riktigt trevligt! Det uppskattas varmt av barnen att vi alla kan umgås och ha mysigt tillsammans och för mig är det en självklarhet och en förutsättning för att barnen ska må riktigt bra! Jag ser Jenny som en av mina närmsta vänner, det är väldigt skönt då vi kan samtala problemfritt om barnens väl och ve samtidigt som vi kan diskutera allt annat mellan himmel och jord och vi hjälper varandra när vi har möjlighet. Jenny hör till familjen helt enkelt! 

Några fler som är familj och som mest troligt önskar en liten påhälsning denna vecka är mamman och pappan så det får vi väl försöka få till!

Jag vill passa på att göra ett viktigt litet "utrop" till Er alla!
Just nu så vet jag ett ganska stort antal Molosserhundar som OMGÅENDE önskar nya hem!
Det är både vuxna och lite äldre valpar och de är av två olika raser. Dessa hundar önskar riktigt hundvana, trygga hem med mycket tid!
Hör av Er till mig omgående om Ni är intresserade eller om Ni vet någon som skulle vara en passande matte/husse.

Ta hand om varandra, ge varandra närhet och trygghet!
Vänd Er inte från varandra utan möt varandra i en omfamning och i ett leende!
Tala med varandra och lyssna till varandra!
Hjälp varandra i den mån Ni har möjlighet...

Kärlek!
 
Namaste

Marina

Kommentarer

Postat av: Inger

Publicerad 2014-04-13 22:30:43

Kram ♥

Postat av: Inger

Publicerad 2014-04-13 22:30:47

Kram ♥

Svar: Kram! <<3
Marina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela