jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Förändring!

Publicerad 2013-07-02 15:56:00 i Allmänt,

När man ideellt arbetar med omplacering som jag gör och när man så innerligt vill hjälpa så många man bara kan så stretchar man ut sig i det längsta på alla sätt och vis och i längden funkar inte det...
Då jag är sjukpensionär och väldigt dålig måste jag ju vara lite rädd om mig själv och försöka ta hand om mig själv istället för att endast och bara ömma och värna om andra människor och Deras djur...
 
Jag och min kollega Kathrin på Föreningen Hundskyddet väckte upp föreningen igen nu i dagarna!
Kathrin såg hur jag slet upp skorporna på mina knän och hur jag försökte vända och vrida på slantar som jag inte har till förmån för andra och har under en tid varit på mig att försöka ändra på bl.a just den biten...
 
Jag har inte velat öppna upp föreningen igen då det är ett stort ansvar och merarbete som läggs på mina axlar men till slut kapitulerade jag, jag måste ha ngn slags fallskärm att luta mig mot!
Jag kan inte ensam lägga ut och förlora så mycket pengar som jag har gjort den senaste tiden och tillsammans med det bankgiro som vi har öppnat under föreningen hoppas jag att vänliga människor med hjärtan för både människor och djur kan stödja oss med en slant då och då för att göra det möjligt för oss att fortsätta hjälpa.
 
 
 
Det känns bra och jag tror att detta kan komma att förändra en del samt avlägsna en sten från mitt bröst även om jag helt klart får mer att göra och hålla reda på... ngt jag också måste lägga upp på ett bra sätt för att orka då både min koncentration och mitt ork är minimal.
 
Så förutom min Fb-sida med över 3700 medlemmar har jag nu även öppnat upp en hemsida som jag hoppas att många kommer att besöka.
http://foreningenhundskyddet.dinstudio.se/
 
Var riktigt rädda om varandra!
 
Marina
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-07-05 18:00:39

Du är en ÄNGEL Marina. Läser vartenda ord. KRAM

Svar: Tack snälla, rara!
Marina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela