jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Förebild

Publicerad 2013-12-06 15:38:00 i Allmänt,

Sex åttondelar av flickorna är helt lyriska över allt det vita fluff som har singlat ned från skyn!
Bus och lek i nyfallen snö is the shit tycker som sagt de flesta i flocken och jag håller mig varm genom ett par ulliga, mjuka stövlar som jag håller tummarna för verkligen ska kunna hålla mina stackars fossingar varma i vinter.
Dessa har jag fått från en vän och jag kan inte vara mer tacksam!
 
Adventsstjärnor och adventsljusstakar glimmar varmt i var fönster!
Vi närmar oss julen med stormsteg och idag känns det med alla sinnen då snön har bäddat in vår natur med sitt mjuka men ack så kalla, förädiska täcke! Det doftar snö och stormen Sven har dragit fram över oss och skakat våra rutor i natt! På Söndag vankas det lussekattsbakning och jag ska insupa doften av saffran som både doftar och smakar så underbart samtidigt som det är en av de ultimata juldofterna/smakerna.
Dessa gyllengult vackra bullar som smälter mot min gom... mmmm!
 
En stor förebild har avlidit...
Nelson Mandela finns inte med oss rent fysiskt men han kommer alltid att leva i våra hjärtan och sinnen med all den kärlek och visdom som han delade med sig under sina år på jorden. Denna karismatiska, fantastiska man har inte bara lämnat fotspår i tiden utan stora, kraftfulla kliv och har stått för en förändring få har kunnat åstadkomma genom århundranden.
Det är med stor sorg som jag skriver dessa rader men samtidigt med en stolthet över att fått följa hans kamp för en mer rättvis värld.
Tack Nelson för allt Du har lärt oss och för det mod och styrka Du har visat genom Din kärlek! <3
 
I kärlek... en ängel har lyft från jordelivet!
Namaste!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela