jagochalladomandra

I min blogg ventilerar jag mina känslor och tankar samt skriver om vad som händer i mitt liv... Då jag är medial dyker det även upp inlägg om det men även om sjukdomar, glädjeämnen, självklart mina och andras djur. Jag är direkt och jag har åsikter som jag absolut dryftar och som inte alltid faller alla på läppen! Jag önskar Er alla kärlek och mina sista rader brukar oftast handla om just kärlekens kraft och att vi måste tänka på och ta hand om varandra!

Mörkare...

Publicerad 2013-08-15 21:59:39 i Allmänt,

En stor dag i Sveriges historia!
Abeba har tagit ett Vm-guld åt Sverige! Fantastiskt!
Led dock med henne när reportrarna skulle ställa frågor till henne och helt utan tanke ställer så komplicerade frågor till henne att hon ömsom inte förstår och ömsom inte kan svara.
Hela hennes uppenbarelse lyste hur som helst av ren och skär glädje!
 
Idag har solen lyst stark och stor över våra lantliga vyer och jag skyndade mig att hänga ut en tvätt samtidigt som jag lite skeptiskt sneglade upp mot skyn!
Jag skyndade mig även att kasta mig handlöst över gräsklipparen för att klippa ned en snutt på gräsmattan innan himlen bestämmer sig att öppna sig över oss igen! Så även där sneglade jag lite misstänksamt upp mot den blå himlen!
Vi får hålla tummarna för att det är uppehåll även imorgon så att jag kan klippa lite till!
 
 
 
Det vore härligt om värmen kunde stanna hos oss ett litet tag till...
Jag höll på att glömma tvätten ute och var ute strax innan 21 och hämtade den, jag blev lite förvånade när det redan börjat skymma...
Mysigt? Sorgligt?
Lite både och, det blir så påtagligt att sommaren har gått mot sitt slut samtidigt som det är lite mysigt att tända upp både inne och ute med ljuslyktor och värmeljus.
 
Mörkret tar över mer och mer och vi går mot en kallare tid, naturen börjar så sakta att förbereda sig precis som även vi tillslut måste. Luften har förändrats, den är högre och den känns mer syrerikt, hösten är vacker men jag vill hålla fast vid sommaren om så bara ett litet tag till.
Jag har ju gått med raggsockar inne i stort sett hela sommaren, detta pga att mina fötter väldigt fort kyls ned vare sig det är 18 eller 30 grader inne. Just nu ligger två par i tvätten då garnet inte ens syntes på grund av all Alice-ull... man skulle skaffat sig nakenhundar... man skulle fastnat för den rasen och de individerna. Men nej, jag förälskar mig bl.a i ett vitt pälsmonster!
 
 
 
Om sanningen ska fram så är det inte så enkelt...
Jag tror att de flesta har sina favoritraser och det har givetvis jag också men när det gäller mina flickor var det inte rasen/raserna jag fastnade för utan för just dessa underbara individer!
Mina flickor är inte på något vis felfria och flera av dem har jag konstant fått arbeta med då de har haft mycket i ryggsäcken men för mig är de bäst! Likt en mjuk och varm handske passar de just mig! Mjuka, känsliga, intelligenta flickor... mina flickor!
 
Kramar om Er alla mjukt och innerligt!
 
Kärlek!
Marina
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-16 08:11:14

Vad fint att dina hundflickor har det bra och att Emmy verkar hänga med fortfarande :-)
Zingo ser på dem från hundhimlen :-(

Postat av: suzz

Publicerad 2013-08-17 08:01:34

Finaste du <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marina

En blogg om mig och min familjs liv, våra och andras djur. Träning av djur och deras ägare, diabetes, andlighet mm, mm

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela